Встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення

Шановні споживачі!

   Славутське управління водопровідно-каналізаційного господарства повідомляє про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на 2023р.

  Відповідно до рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 30.01.2023 р. №33 «Про коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення» затверджено тарифи з 1 лютого 2023р.:
• на централізоване водопостачання – 29,55 грн куб.м;
• на централізоване водовідведення – 23,47 грн куб.м.

    Просимо споживачів послуг підприємства з розумінням віднестися до збільшення тарифів у зв’язку з підвищенням вартості електроенергії для Славутського УВКГ з 5,18 грн за 1 кВт*год. до 6,20 грн за 1 кВт*год. В основу формування ціни постачальником закладені Постанови НКРЕКП від 21.12.2022р. № 1811 «Тариф на послуги з розподілу електричної енергії» та від 21.12.2022р. № 1788 «Про встановлення тарифу на послуги з передачі електричної енергії НЕК «УКРЕНЕРГО» де були збільшені на рівні держави ціни.
     Підвищення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для соціально незахищених та малозабезпечених верств населення буде компенсовано через пільги та субсидії, які згідно законодавства, може безперешкодно оформити кожна родина.
    Дякуємо всім абонентам, хто вчасно сплачує за послуги з водопостачання та водовідведення та закликаємо кожного з вас не зволікати та сплатити за послуги, якими ви уже скористалися, адже цим самим ми допоможемо нашим Збройним силам, нашій державі у такий нелегкий час.

ЗАВАНТАЖИТИ:  Рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 30.01.2023 р. №33 «Про коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

 

 

 

РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЛАВУТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІД 16.09.2022 Р. №264 “ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ ТАРИФІВ НА ПОСЛУГИ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОВІДВЕДЕННЯ”

Розглянувши заяву Славутського управління водопровідно – каналізаційного господарства від 20.08.2022 р. щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, з метою встановлення їх на економічно обґрунтованому рівні, відповідно до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги», Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства від 12.09.2018 року №239, керуючись пунктом 2 частини 3 статті 4 Закону України «Про житлово – комунальні послуги», підпунктом 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 року №502 «Деякі питання регулювання діяльності у сферах комунальних послуг у зв’язку із введенням в Україні воєнного стану», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Встановити для Славутського управління водопровідно – каналізаційного господарства тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у розмірі (структура тарифу додається):

Послуги Тариф, грн./куб.м. без ПДВ Тариф, грн/куб.м. з ПДВ
Централізоване водопостачання 25,53 30,64
Централізоване водовідведення 20,56 24,67
Всього: 46,09 55,31

2.Тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення вводяться в дію з 01 січня 2023 року.

3.Протягом дії воєнного стану в Україні застосовувати до споживача (населення) тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на рівні тарифів для населення, що застосовувалися станом на 24 лютого 2022 року.

4. Дане рішення набуває чинності з дня наступного за днем офіційного оприлюднення на офіційному веб сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.

5. Управлінню інформаційного забезпечення та внутрішньої політики виконавчого комітету Славутської міської ради (Людмила ЧУМАК) оприлюднити дане рішення у ЗМІ, а відділу програмного забезпечення виконавчого комітету Славутської міської ради (Дмитро КОВАЛЬЧУК) оприлюднити дане рішення на офіційному вебсайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.

6. Славутському управлінню водопровідно-каналізаційного господарства (Дементій ЗБАРОВСЬКИЙ) у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення у дію тарифів, повідомити про це споживачам з посиланням на дане рішення.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.

Міський голова Василь СИДОР

Завантажити: Додаток-До-рішення-№-264

РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЛАВУТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ від 16.09.2022 р. №262 “ПРО КОРИГУВАННЯ ТАРИФІВ НА ПОСЛУГИ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОВІДВЕДЕННЯ”

Розглянувши заяву Славутського управління водопровідно – каналізаційного господарства від 08.09.2022 №270 щодо приведення діючих тарифів, до економічно обгрунтованого рівня шляхом встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в зв’язку із підвищенням ціни на електроенергію, збільшенням витрат на оплату праці, а саме прожиткового мінімуму з 1 липня 2022 року, та збільшенням витрат пов’язаних зі сплатою обов’язкових зборів та платежів, відповідно до розділу V «Умови зміни тарифів» Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства від 12.09.2018 року №239 до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги», керуючись пунктом 2 частини 3 статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», підпунктом 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 року №502 «Деякі питання регулювання діяльності у сферах комунальних послуг у зв’язку із введенням в Україні воєнного стану», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Встановити для Славутського управління водопровідно-каналізаційного господарства кориговані тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у розмірі (структура тарифу додається):

Послуги Тариф, грн./куб.м. без ПДВ
Централізоване водопостачання 26,01
Централізоване водовідведення 23,42
Всього: 49,42

2. Тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення вводяться в дію з 16 вересня 2022 року.

3. Протягом дії воєнного стану в Україні застосовувати до споживача (населення) тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на рівні тарифів для населення, що застосовувалися станом на 24 лютого 2022 року.

4. Дане рішення набуває чинності з дня наступного за днем офіційного оприлюднення на офіційному веб сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.

5. Управлінню інформаційного забезпечення та внутрішньої політики виконавчого комітету Славутської міської ради (Людмила ЧУМАК) оприлюднити дане рішення у ЗМІ, а відділу програмного забезпечення виконавчого комітету Славутської міської ради (Дмитро КОВАЛЬЧУК) оприлюднити дане рішення на офіційному веб сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.

6. Славутському управлінню водопровідно-каналізаційного господарства (Дементій ЗБАРОВСЬКИЙ) у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення у дію тарифів, повідомити про це споживачам з посиланням на дане рішення.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.

Міський голова Василь СИДОР

ЗАВАНТАЖИТИ : Додаток-до-рішення-№-262-Про-коригування-тарифів-на-послуги-з-централізованого-водопостачання-та-централізованого-водовідведення-1

ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЛАВУТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

АРХІВ

АРХІВ

ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТОК  –  Структура тарифів до рішення ВКСМР №283