РОБОТИ ЗА ПЕРІОД З 11.10 – 18.11.2019

1. До промислового підприємства на вулиці Приміська 2д здійснено підключення водогону діаметром 32 мм, методом «проколу» під гілкою залізної дороги.
2. Гідродинамічною установкою « Аква Джет» проводились роботи по усуненню особливо складних заторів каналізації на вулиці Я.Мудрого.
3. На вул. Соборності, було здійснено ремонт стальних труб водогону діаметром 76 мм..
4. Проводились роботи по відновленню працездатності, очищенню та промивці каналізаційних мереж, по вулицях: Сокола, Миру, Лісна та ін..
5. Відремонтована стальна труба магістрального водогону діаметром 200 мм. на вул. Набережна .
6. Продовжується підключення нових абонентів до мережі централізованого водопостачання на вулиці Острозька.

Взагалі, протягом вказаного часу, аварійною службою УВКГ було здійснено 5 виїздів, пов’язаних з обслуговуванням та ремонтом водогінних мереж та 32 виїзди для обслуговування, ліквідації заторів та ремонту каналізації.
У вихідні дні аварійними бригадами було здійснено дев’ять виїздів пов’язаних з відновленням роботи каналізаційних мереж та один – водогінних.

Адміністрація Славутського УВКГ висловлює щиру подяку всім небайдужим громадянам, які повідомляють про різного виду несправності магістральних каналізаційних та водогінних мереж. Телефон аварійної служби (03842) 7-12-86 або 096-282-44-78.