РОБОТИ ЗА ПЕРІОД 1З.01.2020 – 20.01.2020

1. Відремонтовано обладнання свердловини № 9 водозабору «Південний». Зокрема проведена чистка труб та насосів від утворених відкладень. У результаті зросла продуктивність видобутку води із свердловини.
2. Гідродинамічною установкою «AQUA JET» проводились роботи по усуненню особливо складних заторів каналізації на вулиці Гвардійська та Садова 17 , а також усуненню особливо складного затору каналізації у самопливному каналізаційному колекторі діаметром 300 мм. на вул.Чкалова 22.
3. Проводились роботи по відновленню працездатності, очищенню та промивці каналізаційних мереж, по вулицях: Ізяславська , Сокола , Перемоги, Козацька, Здоров’я, Чкалова, Привокзальна, Лісна , Миру та ін..
4. Внаслідок пориву чавунної труби водогону діаметром 75 мм, на вул. О. Кошового 17, було здійснено ремонт великої складності.
5. Проведено заварювання свищів, заміна ділянки труби водовидобувної колони, свердловини № 12 водозабору «Південний».
Взагалі, протягом вказаного часу, аварійною службою УВКГ було здійснено 3 виїзди, пов’язаних з обслуговуванням та ремонтом водогінних мереж та 32 виїзди для обслуговування, ліквідації заторів та ремонту каналізації.

Адміністрація Славутського УВКГ висловлює щиру подяку всім небайдужим громадянам, які повідомляють про різного виду несправності магістральних каналізаційних та водогінних мереж. Телефон аварійної служби 096-282-44-78.