РОБОТИ ЗА ПЕРІОД 27.01.2020 – 03.02.2020

1. Здійснено ремонт підвідного водогону діаметром 100 мм. на вул. Здоров’я 4. Замінено чотири метра азбестоцементної труби на полівінілхлоридну.
2. Проводились роботи по відновленню працездатності, очищенню та промивці каналізаційних мереж, по вулицях: Плотиче , Грушевського, Чкалова, Я. Мудрого, Острозька, Сокола, Кузовкова, Миру, Перемоги та ін..
3. Гідродинамічною установкою « Аква Джет» проводились роботи по усуненню особливо складних заторів каналізації на вулицях: Я. Мудрого 52 та Здоров’я 15.
4. Відремонтовано вуличну водопровідну колонку на вул. Церковна 24. Проведено ремонт запірної арматури діаметром 25 мм у водопровідному колодязі інженерних комунікацій на вул. Острожська 19.
5. Проведено очищення колодців інженерних комунікацій каналізаційної мережі на каналізаційно-насосних станціях № 5 та №6.
6. Відремонтовано колодязі інженерних комунікацій на пров. П. Орлика, також, замінена плита перекриття на одному з них.
7. На вул. Миру. 29, проведено заміну трьох метрів чавунної труби каналізаційної мережі, з тріщинами, на трубу ПВХ (полівінілхлоридну).
8. Проводились роботи по підключенню до водогінної мережі приміщення Славутської міської рятувально – водолазної служби. Для цього була викопана траншея довжиною 100 метрів, в якій проклали поліетиленову (ПЕ) трубу діаметром 25 мм.
Взагалі, протягом вказаного часу, аварійною службою УВКГ було здійснено 4 виїзди, пов’язаних з обслуговуванням та ремонтом водогінних мереж та 22 виїзди для обслуговування, ліквідації заторів та ремонту каналізації.
Адміністрація Славутського УВКГ висловлює щиру подяку всім небайдужим громадянам, які повідомляють про різного виду несправності магістральних каналізаційних та водогінних мереж. Телефон аварійної служби 096-282-44-78.