РОБОТИ ЗА ПЕРІОД 03.02.2020 – 10.02.2020

1. Введено в єксплуатацію ФОВ 3.2 № 7, розпочато ремонт ФОВ 3.2 № 1 . Для довідки: ФОВ – фільтр освітлювальний вертикальний призначений для доочистки води централізованих систем і нецентралізованого питного водопостачання, а також очищення води поверхневих і підземних джерел водопостачання, до значень показників якості очищеної питної води. Фільтр є зварною закритою місткістю із сталі, усередині якої розташовані трубопроводи і завантаження (фільтруючий елемент), а також система регенерації фільтруючого елементу).
2. Здійснено черговий інженерно-технічний огляд та профілактичне обслуговування свердловин № 7, 8, 9, 10, 11, 14 водозабору «Південний».
3. Проводились роботи по відновленню працездатності, очищенню та промивці каналізаційних мереж, по вулицях: Ізяславська , Чкалова, Соборності , Я.Мудрого Гвардійська, Козацька , Сокола, Лісна, Миру, Здоров’я та ін..
4. Відремонтовано водогін під мостом через річку Горинь. На вул. Б. Хмельницького, в районі «Паперової фабрики» , під другим мостом, де ще не проведена заміна труб на пластикові, здійснено складний ремонт сталевої труби водогону діаметром 150 мм..
5. Здійснено технічне обслуговування водокільцевого вакуумного насосу ВВН-25 №2 у машинному залі водонасосної станції № 2 (ВНС №2).
6. Відремонтовано підвідний водогін діаметром 100 мм. на вул. Паперника 69 . Замінено п’ятдесят метрів чавунної труби на полівінілхлоридну.
7. На вул. О. Гончара до мережі централізованого водопостачання були підключенні нові абоненти.
8. Перевірена робота пожежних гідрантів на вулицях: Плотиче, Б. Хмельницького, Ізяславська.
9. Проводились роботи по перевезенню залізобетонних елементів колодязів інженерних комунікацій для проведення робіт із будівництва каналізаційних мереж у мікрорайоні «Південний».
Взагалі, протягом вказаного часу, аварійною службою УВКГ було здійснено 3 виїзди, пов’язаних з обслуговуванням та ремонтом водогінних мереж та 24 виїзди для обслуговування, ліквідації заторів та ремонту каналізації.
Адміністрація Славутського УВКГ висловлює щиру подяку всім небайдужим громадянам, які повідомляють про різного виду несправності магістральних каналізаційних та водогінних мереж. Телефон аварійної служби 096-282-44-78.