Роботи по прочищенню каналізаційного самопливного колектора

Для забезпечення безперервного надання якісних послуг, зменшення рівня зносу обладнання та споживання електричної енергії, за допомогою унікальної для нашого регіону, спеціальної техніки, замовленої в ТОВ «Гідросоюзбуд», виконується комплекс робіт по прочищенню каналізаційного самопливного колектора діаметром 300 мм. на вулиці Я. Мудрого 52. Як це не дивно, з колектору було вийнято дуже багато матеріалу подібного до одноразових гігієнічних пелюшок, ганчірок.

Шановні абоненти! Надзвичайно важливо при користуванні каналізацією дотримуватися елементарних правил:
1) тримати в чистоті унітази, раковини і умивальники;
2) не виливати в унітази, раковини і умивальники легкозаймисті рідини та кислоти;
3) не кидати в унітази пісок, будівельне сміття, ганчірки, кістки, скло, металеві і дерев’яні предмети і тому подібне;
4) не користуватися санітарними приладами у разі несправності каналізаційної мережі.
На жаль, у результаті неправомірних дій мешканців в каналізаційний стояк потрапляють предмети особистої гігієни, газети, особисті речі, харчові відходи, що провокує засмічення центрального стояка і затоплення каналізаційними стоками технічного підвалу будинку. Зупинка ж частини зовнішньої каналізаційної мережі спричиняє значні незручності мешканцям кількох будинків і може призвести до аварійної ситуації в даному мікрорайоні міста.
Просимо Вас розповісти своїм дітям про те, які предмети не можна змивати в унітаз. Каналізація призначена для відведення стоків і рідких відходів від житлових будинків!