РОБОТИ ЗА ПЕРІОД 10.02.2020 – 17.02.2020

1. Замінено пожежний гідрант на вулиці Ізяславська 25.
2. Проводились роботи по відновленню працездатності, очищенню та промивці каналізаційних мереж, по вулицях: Кузовкова, Перемоги, Ізяславська, Сокола, Лісна , Я. Мудрого, Садова ,Перемоги , Козацька , Миру , Здоров’я , Чкалова та ін..
3. Завершено комплекс робіт по прочищенню каналізаційного самопливного колектора діаметром 300 мм. на вулиці Я. Мудрого 34-52.
4. Проведена ревізія та поточний ремонт приймальної камери каналізіційно – насосної станції № 1.
5. проведено гідродинамічне очищення від жиру, мулу, бруду приймальної камери каналізіційно – насосної станції № 1. Для цього, було використано сучасну, унікальну для нашого регіону, спеціальну техніку, замовлену в ТОВ «Гідросоюзбуд».
6. Проведено ремонт колодязя інженерних комунікацій самопливного каналізаційного колектору діаметром 400 мм. на вул. Б. Хмельницького 25а.

Взагалі, протягом вказаного часу, аварійною службою УВКГ було здійснено 3 виїзди, пов’язаних з обслуговуванням та ремонтом водогінних мереж та 29 виїзди для обслуговування, ліквідації заторів та ремонту каналізації.
Адміністрація Славутського УВКГ висловлює щиру подяку всім небайдужим громадянам, які повідомляють про різного виду несправності магістральних каналізаційних та водогінних мереж. Телефон аварійної служби 096-282-44-78.