РОБОТИ ЗА ПЕРІОД 06.07.2020 – 13.07.2020

1. Внаслідок виникнення свища у чавунній магістральній трубі водогону діаметром 250 мм., на вулиці Садова 1-а, здійснені аварійно – відновлювальні роботи.
2. У мікрорайоні «Військове містечко», на вул. Садова 5, проведено заміну двох метрів чавунної магістральної труби водогону діаметром 250 мм..
3. Проводились роботи по відновленню працездатності, очищенню та промивці каналізаційних мереж, по вулицях Сокола, Здоров’я, Я. Мудрого, Кузовкова, Котляревського, Лісна, та ін.
4. Гідродинамічною установкою «AQUA JET» проводились роботи по усуненню особливо складних заторів каналізації на вулиці Чкалова та Козацька.
5. Відремонтовано три колодязі інженерних комунікацій на вул. Я. Мудрого.
6. На вул. Соснова в колодязі інженерних комунікацій проведено ремонт засувки запірної арматури діаметром 25 мм…
7. У мікрорайоні «Південний», продовжуються роботи із будівництва каналізаційних мереж. Зважаючи на існуючи комунікації електричних мереж, газових та водогінних систем постачання, піщаний ґрунт, який постійно осипається з стінок канави, робота по прокладенню каналізації є надзвичайно складною. За цей тиждень, незважаючи на велику складність роботи, у мікрорайоні «Південний» прокладено 18 метрів труби ПВХ (полівінілхлоридної) діаметром 200 мм. та змонтовано колодязь інженерних комунікацій.
8. На вул. Соснова 2,16 проведені роботи по підключенню абонентів до водопровідної мережі, змонтовано два колодязі інженерних комунікацій.
9. На вулиці Злагоди 17, проведені аварійно – відновлювальні роботи стального підвідного водогону діаметром 100 мм. .

Взагалі, протягом вказаного часу, аварійною службою УВКГ було здійснено 6 виїздів, пов’язаних з обслуговуванням та ремонтом водогінних мереж та 30 виїздів для обслуговування, ліквідації заторів та ремонту каналізації. У вихідні дні аварійними бригадами було здійснено одинадцять виїздів пов’язаних з відновленням роботи каналізаційних мереж та три водогінних.