РОБОТИ ЗА ПЕРІОД 20.07.2020 – 27.07.2020

1. У міському парку культури завершені роботи по підключенню водогону до об’єкта підприємницької діяльності. Було викопано траншею довжиною 70 метрів, змонтовано водогін та колодязь інженерно-технічних комунікацій.
2. Здійснена перевірка та обслуговування обладнання свердловин № 7,8,9,11,12 водозабору «Південний».
3. Проводились роботи по відновленню працездатності, очищенню та промивці каналізаційних мереж, по вулицях Садова, Я.Мудрого, Зарічна, Плотиче, Козацька, Ізяславська, Гвардійська та ін.
4. Гідродинамічною установкою «AQUA JET» проводились роботи по усуненню особливо складних заторів каналізації на вулицях: Лісна та Здоров’я.
5. У мікрорайоні «Південний», продовжуються роботи із будівництва каналізаційних мереж. Зважаючи на існуючи комунікації електричних мереж, газових та водогінних систем постачання, піщаний ґрунт, який постійно осипається з стінок канави, робота по прокладенню каналізації є надзвичайно складною. За цей тиждень, незважаючи на велику складність роботи, у мікрорайоні «Південний» прокладено 30 метрів труби ПВХ (полівінілхлоридної) діаметром 200 мм. та змонтовано колодязь інженерних комунікацій.

Взагалі, протягом вказаного часу, аварійною службою УВКГ було здійснено 3 виїздів, пов’язаних з обслуговуванням та ремонтом водогінних мереж та 29 виїздів для обслуговування, ліквідації заторів та ремонту каналізації. У вихідні дні аварійними бригадами було здійснено 7 виїздів пов’язаних з відновленням роботи каналізаційних мереж.