РОБОТИ ЗА ПЕРІОД 27.07.2020 – 03.08.2020

1. Розпочато роботи по вивантаженню фільтруючого елементу з фільтру ФОВ 3.2 № 2, для його ремонту . Для довідки: ФОВ – фільтр освітлювальний вертикальний призначений для доочистки води централізованих систем і нецентралізованого питного водопостачання, а також очищення води поверхневих і підземних джерел водопостачання, до значень показників якості очищеної питної води. Фільтр є зварною закритою місткістю із сталі, усередині якої розташовані трубопроводи і завантаження (фільтруючий елемент), а також система регенерації фільтруючого елементу.
2. Здійснено підключення абонента до каналізаційної мережі на вул. Одухи 19, виконано монтаж колодязя інженерно-технічних комуникацій.
3. Проводились роботи по відновленню працездатності, очищенню та промивці каналізаційних мереж, по вулицях Лісна, Кузовкова, Я. Мудрого, Козацька, Б.Хмельницького, Ізяславська,Перемоги, Сокола та ін.
4. На вул. Б. Хмельницького 126 в колодязі інженерних комунікацій проведено ремонт засувки запірної арматури та ремонт верхньої частини колодязя.
5. У мікрорайоні «Південний», продовжуються роботи із будівництва каналізаційних мереж. Зважаючи на існуючи комунікації електричних мереж, газових та водогінних систем постачання, піщаний ґрунт, який постійно осипається з стінок канави, робота по прокладенню каналізації є надзвичайно складною. За цей тиждень, незважаючи на велику складність роботи, у мікрорайоні «Південний» прокладено 52 метра труби ПВХ (полівінілхлоридної) діаметром 200 мм. та змонтовано колодязь інженерних комунікацій.
6. Проведена планова перевірка електрообладнання диспетчерської та машинного залу водонасосної станції № 2.
7. Продовжується підключення нових абонентів до мережі централізованого водопостачання на вул. Б.Хмельницького 70.

Взагалі, протягом вказаного часу, аварійною службою УВКГ було здійснено 4 виїзди, пов’язаних з обслуговуванням та ремонтом водогінних мереж та 31 виїзд для обслуговування, ліквідації заторів та ремонту каналізації.