РОБОТИ ЗА ПЕРІОД 10.08.2020 – 17.08.2020

1. Брутальне поводження з мережею каналізації ледве не призвело до зупинки каналізаційно-насосної станції № 3 (КНС-3),що у мікрорайоні «Сонячний». Невідомі особи вкинули у каналізаційну мережу одяг, який забив каналізаційний колектор КНС-3, що призвело до його зупинки. Завдяки задіяним інженерно-технічним рішенням споживачі користувались послугами каналізації у звичному режимі. Нагадуємо, що НЕХТУВАННЯ правилами використання каналізаційних мереж може призвести до зупинки роботи каналізаціїної мережі в усьому мікрорайоні.
2. Розпочато ремонтно- відновлювальні роботи свердловини № 8, водозабору «Південний». Виконано заміну частини зовнішніх мереж подачі води до магістрального водогону.
3. Черговий раз утворився свищ у зношених внаслідок тривалої експлуатації трубах водогонів під мостом через річку Горинь, на вул. Монастирській. Було виконано ремонт високого ступеня складності стальної труби водогону діаметром 200 мм..
4. Проводились роботи по відновленню працездатності, очищенню та промивці каналізаційних мереж, по вулицях: Я.Мудрого, Сангушко, Козацька, Ізяславська,Привокзальна, Здоров’я, Перемоги, Кузовкова, Лісна та інших.
5. Знову був відремонтований водогін на вул. Б. Хмельницького, в районі «Паперової фабрики» , під другим мостом через річку Горинь, де ще не проведена заміна труб на пластикові. Здійснено ремонт сталевої труби водогону діаметром 150 мм..

Взагалі, протягом вказаного часу, аварійною службою УВКГ було здійснено 9 виїздів, пов’язаних з обслуговуванням та ремонтом водогінних мереж та 27 виїздів для обслуговування, ліквідації заторів та ремонту каналізації.
У вихідні дні аварійними бригадами було здійснено 6 виїздів пов’язаних з відновленням роботи каналізаційних мереж та три водогінних.