РОБОТИ ЗА ПЕРІОД 17.08.2020 – 24.08.2020

1. Внаслідок виникнення свищів, проведені ремонті роботи по відновленню працездатності стального водогону діаметром 150 мм., який подає воду від свердловини № 5 водозабору «Південний» до фільтрів для знезалізнення води – ФОВ 3.2 . Фільтр освітлювальний вертикальний призначений для доочистки води централізованих систем і нецентралізованого питного водопостачання, а також очищення води поверхневих і підземних джерел водопостачання, до значень показників якості очищеної питної води. Фільтр є зварною закритою місткістю із сталі, усередині якої розташовані трубопроводи і завантаження (фільтруючий елемент), а також система регенерації фільтруючого елементу).
2. Завершені ремонтно- відновлювальні роботи свердловини № 8, водозабору «Південний». Проведено заміну приладів обліку, частини трубопроводу подачі води до магістрального водогону.
3. На вулиці Пушкіна 55, через виникнення свища у стальній трубі підвідного водогону, проведені аварійно – відновлювальні роботи.
4. Проводились роботи по відновленню працездатності, очищенню та промивці каналізаційних мереж, по вулицях: Сокола, Здоров’я, Кузовкова, Козацька, Садова , Волинська, Лисенка, Я. Мудрого, Ізяславська, Привокзальна, Перемоги та інших.
5. Внаслідок виникнення свища діаметром близько 20 мм. у стальній трубі магістрального водогону водогону діаметром 250 мм., на вулиці Князів Сангушко 6 виконані аварійно – відновлювальні роботи.
6. На вул. Я Мудрого 52 «просів» асфальт дорожнього покритя, внаслідок чого виникла обгрунтована підозра пошкодження 500 мм. залізобетонного каналізаційного колектора. Ця ділянка асфальту була вирізана і на даний момент ця підозра не підтвердилась.

Взагалі, протягом вказаного часу, аварійною службою УВКГ було здійснено 6 виїздів, пов’язаних з обслуговуванням та ремонтом водогінних мереж та 27 виїздів для обслуговування, ліквідації заторів та ремонту каналізації.
У вихідні дні аварійними бригадами було здійснено 5 виїздів пов’язаних з відновленням роботи каналізаційних мереж та два водогінних.